Thea Dannenburg

De trainer

Mijn naam is Thea Dannenburg en ik ben trainer/coach bij Choice2change gezondheidstrainingen.

Ik geef onderricht in de Klassieke Buteyko AdemhalingsMethode en begeleid het trainingstraject. De Buteyko methode is een ademhalingstherapie die je in contact brengt met alle lagen van jezelf en daagt je daarin uit. De coaching zal naast onderricht geven in de Klassieke Buteyko Methode, ook gericht zijn op observatie, bewustwording, acceptatie, loslaten en vernieuwing. 

In 2009 ben ik zelf begonnen met de Buteyko Methode in verband met mijn chronische vermoeidheid, fibromyalgie en spasmofilie met meerdere keren per week 's nachts epilepticaforme aanvallen. Uiteindelijk resulteerde mijn ziektesituatie in nierbekkenontsteking, trombose en meerdere longembolieën.

Gezien het resultaat dat de methode mij heeft gegeven en de potentie die ik erin zie, ben ik in 2010 de opleiding tot Buteyko Therapeut gaan volgen bij het Buteyko Instituut. 

In 2011 heb ik een vervolgopleiding gedaan in de Klassieke Buteyko Methode. Ik heb een jaar stage gelopen onder supervisie van Christopher Drake en ik heb bij verschillende workshops in Engeland geassisteerd. 

Naast het geven van training op locatie, heb ik ook gekozen voor het begeleiden via Skype. In de praktijk heb ik gemerkt dat deze manier van werken veel voordelen biedt. De cursist kan ieder moment instappen, heeft geen reistijd, hoeft de deur niet uit en kan de training vanuit zijn vertrouwde omgeving volgen. Tijdens de training is het makkelijker om even snel contact te hebben en het tijdsvenster waarin afgesproken kan worden is breder ('s ochtends, 's middags, 's avonds en in het weekend). Voor mensen met een mindere mobiliteit is het op deze manier ook mogelijk om de training te volgen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Via de button rechts op het scherm kunt u zich aanmelden voor een gratis informatiegesprek of voor de Buteykotraining.

 

 

 

 

Zoeken